Batshuayi en Lukaku rond met Manchester United

bat_luk

Beide jongen spitsen en rode duivels gaan naar Manchester United. Aangekondigd op de website van Everton en aangekondigd op de website van Marseille. Er werd niet gezegd dat ze naar Manchester United gaan. Maar dat zou wel al zeker zijn.

Bij Everton zeiden ze dit; “Het is spijtig om onze topschutter Romelu Lukaku (23) kwijt te spelen. Hij zou zelf nog gedacht hebben om nog een jaartje te blijven. Maar met zijn kwaliteiten en de positie waar wij staan, zijn we niet goed genoeg voor hem.”  Lukaku zou meteen daarop hebben geantwoord, “Everton was de beste beslissing die ik heb genomen, op 16 jarige leeftijd was ik de jongste topschutter in België ooit, 1ste selectie bij de rode duivels op mijn 18de. Ik had nooit gedacht aan de Premier League, toen Chelsea kwam. Ik dacht dat ik een Torres was op dat moment. Blijkbaar moest ik nog groeien. De woorden van Brendan Rogers en Paul Scholes zijn elke week zo mooi. Ik hoor elke week dat ik de beste spits van de wereld kan worden. Dat is geweldig, het is spijtig om weg te gaan, maar dit nieuwe hoofdstuk bij een traditionele ploeg gaat geweldig zijn.”

De papa van Lukaku zou dit hebben gezegd “Manchester United is altijd de grote kandidaat, in 2010 dachte ze dat Lukaku nog niet helemaal klaar was. Ze haden gelijk. Ferguson wou hem al en nog een jaartje uitlenen. Dom van mij en Romelu omdat niet te hebben aanvaard. Maar nu zijn ze de grote kandidaat, zeker en vast. Het gaat voor het EK klaar zijn.”

De jonge van 1993, die 5 dagen geleden 23 werd zou voor 52 miljoen de overstap van Everton naar Manchester United maken.

 

Bij Marseille klonk het zo; “We gaan onze 22 jarige spits Michy Bastshuayi missen. Het is spijtig maar Batshuayi gaat op grote niveau voetballen. De club en de speler hebben een akkoord om hem te laten gaan. Hij kan nu een club uitkiezen en vertrekken voor het EK van 2016 begint. ” Michy Basthauyi is ook van 1993 en is een grote fan van Manchester United, dat weten we van zijn eigen woorden, “Ik ben blij om al de interesse die clubs in mij steken, maar ik wil naar Manchester United, ik heb interesse gezien en we gaan binnenkort beginnen te praten.”

Batshuayi hint hier zelf naar een vertrek naar Manchester United, Adnan Januzaj zou heel blij zijn met die komst, “Wanneer ik hoorde dat Michy Batshuayi naar Manchester zou komen, was ik zeer blij. Ik heb nog nooit met hem of tegen hem gevoetbald, maar we kennen elkaar al ongeveer 7 jaar nu. Ik ben blij dat hij naar hier komt. Manchester zou een heel nieuw team willen opbouwen en ik ben er een plan in na 6 maanden, het zou vroeger kunnen ook, dat zullen we zien, hoe het in Amerika gaat. Veel succes voor de Rode Duivels op het EK”

Marc Wilmots zou het precies niet zien zitten dat beide rode duivels Romelu en Michy naar de ploeg van Adnan trekken, “We hebben het talent gezien van Adnan Januzaj en kijk wat Manchester er met gedaan heeft. Ik ben blij dat hij met Paul Pogba en Aurier naar Frankrijk trekt en we zullen zien hoe hij verbeterd onder hun hulp. Maar Romelu en Michy zouden beter naar Duitsland trekken. Daar kunnen ze meer leren en spelen ze altijd wel, kijk maar naar Thorgan Hazard”

Thorgan Hazard werd niet opgeroepen, Fellaini en Meunier kregen de voorkeur. Adnan Januzaj kreeg zeker en vast mooie worden van Pogba en Aurier, die zullen hem en United fans gelukkig maken, Pogba zei dit, “Hij is 21, nog steeds heel jong, hij zit waar ik 4 jaar geleden zat, Juventus hielp me daar uit. Maar Januzaj moet niet bij de ploeg van zijn hart vertrekken, hij ademt Manchester United, het zit in zijn bloed. Het is zijn thuis. Ik neem hem mee naar Frankrijk omdat hij mij vriend is, hij heeft talent en bij mij gaat hij fitnessen en kracht leren, je gaat zien dat hij niet alleen sneller en sterker gaat worden, maar zijn uithoudingsvermogen en zijn balans gaan veel beter zijn, hij gaat leren hoe hij moet verdedigen. Ik kan hem geen betere speler maken, dat doet hij, maar ik kan hem leren met zijn kwaliteiten om te gaan. Jullie gaan zien in Amerika, dat Manchester zelf niet voor een nummer 10 gaat zoeken. Hij gaat hun man zijn.” Dat waren mooie worden, en alleen dat maakt Januzaj al genoeg voor de eerste ploeg van Manchester, maar Aurier moest ook aan het woord komen, “Wanneer Januzaj gedaan is met het trainen met Pogba, gaat hij bij mij komen, ik maak hem sneller, ik laat hem als sneller doen, dribbelen, schieten, draaien, passen en lopen. Ik ga hem ook wat bij leren over hoe je de bal langst achteren kunt afpakken, zonder een fout te maken. Ik ga hem leren hoe met de bal om te gaan en hoe alles te doen.” Januzaj zou Pogba en Aurier wel heel dankbaar kunnen zijn , ze vertrekken alle 3 samen naar Frankrij eind Mei tot eind July. Als Adnan ineens de grote man is in Amerika weet je waar je naar toe moet om te trainen. Bij Paul Pogba en Aurier leer je meer.

Batshuayi zou de overstap van Marseille naar Manchester United maken voor 40 miljoen.

Lukaku Klik hier

Batshuayi Klik hier

Januzaj klik hier

 

Kliek op alle 3 om te zien hoe ze dit seizoen hebben gepresteerd op hun beste niveau.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s